KEBAIKAN DAN KELEBIHAN OMEGA GUARD SHAKLEESHAKLEE    Assalamualaikum semua pembaca blog rayflexs.blogspot.com.Semoga anda sekeluarga gembira dan bahagia selalu. Minggu ini adalah minggu terakhir bulan Ramadhan.Mesti anda semua sibuk dengan persiapan menjelang Aidilfitri ini.Pada masa yang sama minggu ini adalah minggu promosi shaklee.Banyak jenis produk shaklee tengah hot di pasaran.Bagi yang nak order tu cepat-cepat order sementara stok masih ada.Kang nanti uolls semua menunggu stok yang lama sampai.


So petang ni saya nak share pasal manfaat Omega Guard Shaklee.


Pernah dengar tak?

Banyak jenis Omega 3 yang biasa di pasaran sebenarnya tapi APA yang membezakannya dengan Omega Guard Shaklee nih?

Meh baca sampai faham na.....


Antara kelebihan nya ialah...

1.Omega Guard Shaklee diekstrak daripada ikan laut dalam dan berair sejuk(sardin,mackerel,hering dan anchovies).Bukannya dihasilkan daripada minyak hati ikan yang mengandungi toksin.

2.Satu-satunya Omega Guard Shaklee yang 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.

3.1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905 mg Omega 3(EPA,DHA dan ALA).

4.Kaedah digunakan adalah kaedah Ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi tinggi untuk menghasilkan Omega Guard Shaklee.

5.Kaedah Ultratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti merkuri,plumbum,arsenik kadnium,PCB dan dioksin.


Apa MANFAAT Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee nih?
Omega Guard Shaklee mambantu meningkatkan kesihatan dan mengelakkan masalah yang berkaitan otak.
Antaranya:

Adakah anda tergolong daripada GOLONGAN yang memerlukan Omega Guard Shaklee?DISCLAIMER:OMEGA GUARD SHAKLEE BUKAN UBAT ,IANYA SEKADAR SUPPLEMEN TAMBAHAN YANG MENYIHATKANBerminat?

Dapatkan konsultasi dan vitamin dari saya,NAZIEYAR.Anda hanya perlu PM @ contact saya 0132732311.

follow  me at
facebook-nazieyar khilzam lau
intagram- @nazieyar ,@nazishaklee.